5 důvodů pro distanční studium nizozemštiny s Dutch For You

03.02.2015 11:10

Zvažujete studium nizozemštiny a ptáte se sami sebe, zda je distanční studium pro Vás to pravé?

Zde je 5 důvodů, proč studovat s DUTCH FOR YOU:




1. Online studium Vám umožní studovat kdekoli = nedojíždíte do veřejného kurzu a šetříte tak čas, peníze za dopravu i své nervy :-)
Studiu se můžete věnovat všude (doma, na chatě, v zahraničí atd.), kde máte internet.

2. Výuku je možné plánovat flexibilně = lekce tedy nepropadají kvůli nemoci, dovolené či pracovním povinnostem
Lekci je možné do 48h předem přesunout či zcela zrušit. Nic tedy nezameškáte a o předplatné nepřijdete. Lekce není nutné mít vždy ve stejný den/dobu.

3. Lektorka se věnuje pouze Vám = program lekcí je individuální
Náplň lekcí a tempo záleží na Vás, nevěnujete se tedy látce, která Vás nebaví nebo gramatice, kterou již znáte. Lektorka může pružně reagovat na Vaši momentální situaci a připravit Vás např. na důležitý telefonický hovor v nizozemštině, návštěvu úřadu, test/zkoušku, prezentaci, pracovní pohovor atd.

4. V ceně lekce jsou zahrnuty nejen materiály, ale i pravidelné opravy cvičení/esejí a poradenství po mailu
Lektorka Vám materiály pošle vždy mailem. Budete tak používat různé učebnice, cvičebnice a gramatiky, aniž byste je musel/a kupovat či kopírovat. Máte-li čas na domácí přípravu, dostanete další materiály k procvičení látky (cvičení, texty, poslechy atd.), čímž se studium stává ještě efektivnější. Lektorka je Vám také k dispozici mezi lekcemi, je možné využít jazykového poradenství po mailu.

5. Dutch For You Vás nezavazuje k předplatnému více lekcí dopředu
Dutch For You nabízí zkušební lekci (30 minut) zdarma a poté záleží na Vás, zda si předplatíte 1 nebo více lekcí. Pokud si nejste jist/a, zda budete mít čas na dlouhodobější kurz či pokud Vás předplacení více lekcí zatěžuje, je možné se domluvit na libovolném počtu lekcí. Při předplatném 10 lekcí je možné využít slevu (místo 30 euro za 45 minutovou lekci zaplatíte 27,50 euro).


A navíc.... můžete začít KDYKOLI a KDEKOLI a kombinovat různé typy kurzů: Skype-lekce, E-learning a SMS-learning!

 
Máte dotazy ohledně jazykových kurzů s Dutch For You? Neváhejte kontaktovat lektorku Annu Phillips na anna@dutchforyou.net nebo Skypu: DutchForYou

Mgr. Anna Phillips
Dutch For You



 

Vyhledávání

Kontakt

Anna Phillips - Dutch For You online
Skype: DutchForYou