LETNÍ KURZY NIZOZEMŠTINY

23.07.2013 11:52

LETNÍ KURZY NIZOZEMŠTINY ONLINE NA SRPEN A ZÁŘÍ


Máte přes léto více času na studium? Chcete nabyté znalosti procvičovat a vše si zopakovat? Budete si na podzim hledat novou práci a chcete se na pohovor připravit? Nebo s nizozemštinou teprve začínáte?

Ať už je Vaše motivace jakákoli, nabízíme Vám LETNÍ KURZY NIZOZEMŠTINY ONLINE.
Kurzy trvají 8 týdnů (srpen, září) a jedná se celkem o 8x60 minut nebo 8x90 minut výuky. Den a čas výuky záleží na individuální domluvě. Po létě je samozřejmě možné navázat v dalším kurzu.


Můžete si vybrat z těchto variant:
 

  • 8x60/90 minut KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY
    Pokud se chcete seznámit s nizozemštinou, je tento kurz ideální varianta. Během 8 lekcí se naučíte základy jazyka (výslovnost, časování sloves, tvoření jednoduchých vět a otázek, zájmena atd.) na kterých budete moci na podzim stavět v navazujícím kurzu.
     
  • 8x60/90 minut KURZ KONVERZACE
    V tomto kurzu se budeme věnovat konverzaci na různá témata. Každou lekci se zaměříme na jinou oblast a cílem bude Vás "rozmluvit". Během lekce Vás lektor bude systematicky opravovat a vysvětlí Vám gramatiku, ve které chybujete. Po uplynutí kurzu budete mluvit plynuleji, budete lépe rozumět a Vaše slovní zásoba bude bohatší.
     
  • 5x60/90 minut KURZ GRAMATIKY
    V kurzu gramatiky se budeme věnovat opakování běžných gramatických jevů a každou lekci Vás seznámíme s nějakým obtížnějším jevem. V hodinách bude pozornost soustředěna i na konverzaci a čtení textů, aby student měl možnost gramatický jev "zažít" v praxi.
     
  • 5x60/90 minut OPAKOVACÍ KURZ
    Tento kurz je přizpůsoben Vaši jazykové úrovni. Spolu se podíváme, co jste v uplynulém roce probral/a v kurzu a na základě toho sestavíme individuální studijní program. V kurzu se znovu podíváme na již probraná témata a gramatické jevy, takže přes léto nic nezapomenete a na podzim můžete na těchto základech dále stavět.
     
  • 5x60/90 minut KURZ ROZŠIŘOVÁNÍ SLOVNÍ ZÁSOBY
    V tomto kurzu bude hrát hlavní roli Vaše slovní zásoba a její systematické rozšiřování. Každou lekci se zaměříme na určité téma a pomocí obrázků, cvičení a speciálně navržených materiálů si každou lekci obohatíte slovní zásobu.
     
  • 5x60/90 minut KURZ OBCHODNÍ NIZOZEMŠTINY/PŘÍPRAVY NA PRACOVNÍ POHOVOR
    Pokud se připravujete na pracovní pohovor nebo zrovna nastupujete do nizozemské společnosti, je tento kurz pro Vás ten pravý.
    Probereme vaši sutuaci a připravíme Vás na všetečné otázky personalisty či Vás seznámíme se základy obchodní nizozemštiny.


    Cena kurzu: 8x60 minut:
    4000,- korun českých = 155 euro

    Cena kurzu: 8x90 minut:
    6000,- korun českých = 230 euro


    Máte další dotazy? Neváhejte nás kontaktovat na dutch4everyone@gmail.com nebo na +420 775 264 252


Vyhledávání

Kontakt

Anna Phillips - Dutch For You online
Skype: DutchForYou